Costuri proiect design gradina si consultanta amenajare spatii verziCosturile de proiectare profesionala si design creativ al gradinii  - 2017Detaliu proiect piscina si amenajare gradina

Costul de proiectare si design al gradinii este influentat de suprafata spatiului de amenajat, complexitatea proiectului si timpul alocat pentru proiectare si pentru managementul si coordonarea lucrarilor de constructie si amenajare conform proiectului.cat costa proiectare gradinii si asigurarea unei amenajari a curtii profesionale?
     
             
 sub 300 mp              -   500 euro

 app. 600 mp              -  900 euro

 app. 1000 mp           -  1500 euro

 app. 2000 mp           -  2800 euro
Aceste costuri sunt orientative - pentru o oferta ferma ne puteti contacta la :

Email :      alexandru@poteca-studio.ro
Telefon :    0723026284pasi in amenajarea gradinii de la schita la amenajare
DE LA SCHITA LA IMPLEMENTARE - PROIECT REALIZAT IN 2015

Scopul acestui blog este de a crea o comunicare libera a cadrului general si detaliilor in care se desfasoara colaborarea cu un arhitect peisagist pentru dezvoltarea de spatii exterioare si interioare de calitate prin design si planificare profesionala. 


CE OFERIM ?

-o prima vizita in limita a 60 kilometrii. GRATUIT
-analiza terenului (vizual,volumetric, geologic,urbanistic si functional)
-releveu curte(daca nu exista planul topografic si de situatie a curtii)
- releveu plante existente si alte constructii . 

-Designul gradinii : schite de mana, prezentare 3D a designului gradinii, mood board, imagini descriptive pentru atmosfera propusa .
Atat designul cat si proiectare tin cont de stilurile gradinilor si de tendintele actuale, descoperind impreuna cu beneficiarul si prin analiza imprejurimilor si a casei, ce stil de gradina este potrivit pentru spatiul dat.
-Prezentarea designului si negocierea componentelor cu beneficiarii
-Rectificarea proiectului (daca este cazul)


Plan gradina clasica portofoliu arhtiect peisagist Alexandru GheorgheIMPORTANT:  personalitatea unei gradini, stilul si atmosfera ei, vor fi descoperite impreuna cu beneficiarii, eu putand cu usurinta implementa un stil clasic bine definit sau o atmosfera mixta, un stil eclectic de gradina. Schita de design a gradinii este  baza de la care se porneste pentru a descoperi exact ce este potrivit pentru beneficiari, adaptat la stilul de viata, modul de utilizare al gradinii si nu in ultimul rand afinitatile vizual estetice, si foarte important intotdeauna prin argumente si justificari.
-Proiectarea gradinii : proiect tehnic de executie la scara si cotat, detalii tehnice, sectiuni ,detalii de constructii.
Planuri sistem drenaj ape pluviale, planuri si detalii stabilizare si imbunatatire a solului, planuri retele iluminat, sisteme de supraveghere si circuite aferente, planuri circulatii pietonale si auto in gradina (inclusiv ziduri de sprijin, trepte, terasari), planuri si detalii regularizare verticala si orizontala a terenului, planuri de plantare arbori, arbusti, flori perene, liane, ierburi decorative, gazonari,samdp + detalii mobilier , corpuri de iluminat, decoratiuni.


Dupa caz proiectarea poate include si: proiect tehnic piscina, ponton lac, iaz, cascada, elemente de apa (fantana, parau natural, helesteu, samdp), proiect tehnic pavilion de vara, terasa, structuri metalice/beton/lemn.


                                     
-Devizul proiectului de amenajare a gradinii :  cantitati materiale, detalii materiale si tehnici de montaj, cantitati si detalii specii de plante si nu in ultimul rand, costuri / oferte din partea furnizorilor atestati.

- Asistenta la constructia si amenajarea gradinii :  trasare si masuratori consform planurilor de peisagistica agreate + supervizarea lucrarilor in momentele cheie si facilitarea organizarii lucrarilor in etape coerente .
         Pentru noi gradina este un spatiu de relaxare, o binemeritata recompensa pentru eforturile noastre, un spatiu in care putem crea momente frumoase cu familia si prietenii. Cred ca sunteti de acord cu mine cand spun ca aspectul gradinii si atmosfera din aceasta, are o importanta egala cu interiorul casei.

Proiectare | Design | Amenajare | Gradini


Arhitect peisagist Alexandru Gheorghe


Email :      alexandru@poteca-studio.ro

Telefon :    0723026284


4 comentarii:

 1. Partea legală, cu avize, aprobări, și contracte de construcție, a fost întotdeauna o problemă în România. Mi-ar plăcea ca lucrurile să fie mai simple, dar nu sunt.

  RăspundețiȘtergere
 2. Lucrurile sunt simple atunci cand exista o persoana din domeniu ce se ocupa de demersuri legate, cred ca este valabil in orice domeniu. :) multumesc pentru vizita si va mai astept.

  RăspundețiȘtergere
 3. imi place abordarea ta, dar distanta de 200 km , ne face incompatibili. imi poti recomanda un omolog din zona oltului? eu fiind din Caracal....
  te rog sa-mi dai un raspuns pe jan.preda@yahoo.com
  multumesc anticipat!

  RăspundețiȘtergere
 4. buna ziua
  sunt din Cluj , nu stiu daca puteti sa va ocupati dumneavoastra , nu stiu exact locatia
  dar mi au placut ideeile dumneavoastra, abordarea
  as vrea sa ma ocup de amenajarea gradinii, daca nu puteti sa ma ajutati dumneavoastra, credeti ca imi puteti recomanda pe cineva din cluj, targu mures?
  sunt prea multe firme si nu stiu care este de incredere, nu vreau sa gresec , vreau o gradina de poveste, simpla dar de efect
  multumesc

  RăspundețiȘtergere